Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) bünyesinde eğitim çalışmalarını sürdüren Bilgi Evi öğrencileri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u yarıyıl tatili öncesi ziyaret ederek aldıkları takdir ve teşekkür mutluluklarını paylaştılar.

Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ziyarete öğrenci velileri de katılırken, veliler  bilgi evinin çocuklarına çok faydalı olduğunu dershane tadında ve öğretmenlerin özel ilgisi ile çocuklarının eğitimine büyük katkılar sağladığını, bu nedenle başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

Başkan Aksoy ise “ Öncelikle çocuklarımızın karnelerinin güzel olması ve yine valilerimizin bilgi ev inden olan memnuniyeti bizlerin hem iyi yolda olduğumuzu hem de yakalanan başarılarla mutluluğumuza sebeptir ” dedi.

 Velilerimizin bilgi evi hakkında dile getirdikleri memnuniyete teşekkür eden Başkan Aksoy; “ Bu çalışmalar tamamen sizlerin destekleri ile başarılıyor. Buradaki öğretmenlerimizin maaşları sizlerin ödediği vergiler ile ödeniyor. Bizler sadece aracıyız. Gayret ediyoruz. Katılımın her yıl artması bizlere de her yıl daha fazlasını yapma azmi veriyor. Bu noktada bizlere olan güveniniz bizleri daha fazla şube açmaya yönlendiriyor. Bu vesile ile çocuklarımıza çok daha güzel imkânlar sunmaya gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Öğrenci ve velilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aksoy, çocuklarımız güzel karnelerinden dolayı gözlerinden öpüyor, ikinci dönemde de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından öğrenciler Başkan Aksoy ile hatıra fotoğrafı çektirirken,  Aksoy çocuk çeşitli hediyeler takdim etti.