Karabük Üniversitesi Eski Rektörü ve Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı twitter üzerinden mesaj yağmuruna tutan Üniversite mağdurlarının af talebinin Karabük Derin Haber'de yayınlanmasının ardından jet yanıt geldi.

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal Karabük Derin Haber'e yaptığı özel açıklamada; "Yıllarını üniversite camiasına vermiş eski bir rektör o k öğrencilerden çok sayıda talep alıyorum.

Elbetteki üniversite camiasının içindeki öğrencilerimizin sorunlarının çözüm yolu o k bizleri görmesi beni ziyadesiyle mutlu ediyor. 

Özellikle çeşitli sebeplerden Üniversiteleri ile ilişkileri kesilmiş öğrencilerin durumu ülkemizde ciddi bir vaka. Bu öğrencilerimize af getirilerek tekrar eğitimlerine dönmelerini destekliyorum. Sosyal paylaşım yoluyla tarafıma gelen talepleri de alıp değerlendiriyorum. Ancak bildiğiniz gibi bu meclisin vereceği bir karar ve bu konuda ciddi bir çalışma yapılması lazım. Son dönemlerde meclis yoğunluğunu anayasa değişikliğine verdi. Bekleyen çok sayıda kanun tasarısı var. Bu yoğunluk içerisinde mağdur öğrencilerin durumunun gözden geçirilerek bir af düzenlenmesi yapılabilir" dedi.

ÖĞRENCİLER BURHANETTİN UYSAL'DAN NE İSTEDİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN RESİME TIKLAYINIZ