Kardemir'de işçi kavgasında bir formen hastanelik oldu.

Karabük Derin Haber istihbarat servisi o k edindiğimiz bilgilere  daha önce Kardemir içerisindeki bir müteahhit firmada çalışırken işten çıkarılan işçi gece vardiyasında çalışmakta olan Formeni darp ederek kayıp karıştığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre, Kardemir içerisindeki bir müteahhit firmada daha önce çalışmış olan B.D. isimli şahıs sabah 05.00 civarında kaçak o k Kardemir sahasına girerek gece vardiyasında çalışmakta olan Formen İhsan Kutlu'yu elindeki demir parçası ile darp ettiği, Kulağından ve kafasından darbe alan Formen İhsan Kutlu Karabük Üniversitesi araştırma hastanesine kaldırı k tedavi altına alındığı iddia edildi.

Darp ettiği iddia edilen eski müteahhit işçisi B.D. nin ise olaydan sonra kayıp karıştığı belirtiliyor.

Öte yandan 15 temmuz süresi sonrasında kritik fabrika ve yerlerde güvenlik önlemleri artırılırken, özellikle son aylarda ard arda gelen ülkemizdeki bombalama olaylarından sonra tüm ülkede güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarılırken Kardemir gibi hassas bir fabrikaya, iddialar doğrultusunda daha önceden ilişkisi kesilmiş bir kişinin elini kolunu sallayarak nasıl girdiği ve yine darp olayından sonra nasıl çıktığı ciddi şekilde kafaları karıştırdı.

Diğer yandan eski işçinin darp etme sebebinin işten çıkarılmasına tepki olduğu şeklindeki söylentilerin ve Kardemir sahasına nasıl girip tekrar çıktığı ile ilgili bilgi almak ve sorumlu gazetecilik anlayışımız içerisinde doğruluğunu öğrenmek için görüşmek istediğimiz Kardemir Genel Müdürü Ercüment Ünal ve Kardemir Güvenlik Amiri Taşkın Yılmaz'dan henüz bir bilgi alamadık.