Karabük 1.Amatör Ligde Bal Ligine Yükselme Mücadelesi Veren Safranbolu Belediye Spor, Pazar Günü Konuk ettiği Güçlü Rakibi Eskipazar Sporu 11 – 0 Mağlup Etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Safranbolu Belediye Spor rakibine şut şansı dahi vermezken, ilk yarıyı da 3 – 0 galip kapattı.

2. Yarıya da fırtına gibi müthiş bir pres ile başlayan takımımız karşılaşmayı 11 – 0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Karşılaşma sonunda bir açıklama yapan Teknik patron İsmail Özcan, “Takım her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Yeni transferlerin uyum süreci yaşamadan oynamaları özellikle teknik heyetimizi mutlu ediyor. Bununla birlikte verdiğimiz taktikleri birebir uygulayan ve arka arkaya güzel sonuçlar alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yine takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen Sayın belediye Başkanımıza, Kulüp Başkanımıza, Yönetimimize, en önemlisi sezonun ilk maçından itibaren takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah galibiyet serimiz devam edecek” dedi.

Belediye Spor verilecek bir günlük aranın ardından deplasmanda oynayacağı Kayadibi Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.