Karabük 1. Amatör Ligde Bal Ligine Çıkma Mücadelesi Veren Safranbolu Belediye Spor Ligin Güçlü Ekiplerinden Kayadibi Sporu Deplasmanda Yenerek Liderliğe Yükseldi.

Ligin 14. haftasında deplasmanda Kayadibi Sporla karşılaşan Safranbolu Belediye Spor karşılaşmaya üstün başladı. Rakibin sert oyununa sakin duruşuyla karşılık veren Belediye Spor Bilal Keskin’in müthiş kafa golü ile ilk yarıyı 1 – 0 önde kapattı.

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Safranbolu Belediye Sporlu oyuncular rakibine şut şansı dahi vermezken ikinci gol gecikmedi ve Hasan Demircioğlunun akıl dolu vuruşuyla durumu 2 – 0 yaptı.

Zaman zaman sertleşen karşılaşma 2-0 sonuçla biterken Belediye Spor ligin yeni lideri oldu.

Karşılaşma sonrası Kulüp Başkanı Mehmet Koca’yı arayarak tebrik eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Ligin başında sizlere olan güvenimizi iletmiştik. Bu güveni iyi futbolunuzla perçinlediniz.  İnşallah Bal Ligine de çıkarak Safranbolu’muzu çok daha önemli platformlarda temsil edeceksiniz. Ben bu önemli galibiyet ve liderliğe yükselmenizden dolayı başta Kulüp Yönetimini, Teknik Heyetimizi, futbolcularımızı ve en önemlisi takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımızı kutluyor başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.

Takımımız ligin 15. haftasını Karabük 100.Yıl Gençlikspor karşılaşmasından rakip takımın ligden ihraç edilmesinden dolayı maç yapmadan kapatacak. 16. haftada ise  kendi sahasında Marzinc Burunsuz Karabükgücü ile karşılaşacak.