Karabük Üniversitesi'nin başarılı hocası İsmail Şahin'e Başbakan Binali Yıldırım'dan teşekkür mektubu.

Geçtiğimiz yıl Başbakan Binali Yıldırım ve Ak Parti MYK tarafından Ak Parti Siyaset Akademisi'ne hoca o k davet edilen Karabük Üniversitesi Ulus rası İlişkiler Bölümü hocası Yard. Doç. Dr. İsmail Şahin son yılların en önemli konusu olan Ortadoğu ve Suriye konusunda verdiği eğitimler ve seminerler ile taktir topladı. 

Ak Parti tarafından son derece önemsenen Siyaset Akademisinde başarılı eğitim ve seminerlerin ardından KBÜ hocası İsmail Şahin'e Başbakan Binali Yıldırım özel bir mekup göndererek teşekkür etti.

Başbakan Yıldırım'ın teşekkür mektubunun bazı KBÜ hocaları, öğrencileri ve Karabük cemiyet hayatında öğrenilmesi üzerine "İsmail Hoca ile gurur duyduk" dediler.

Geçtiğimiz aylarda Karabük Derin Haber'de de yer aldığı gibi, Yard. Doç. Dr. İsmail Şahin'in TOBB'un ticaret odaları temsilcileri arasında 3. seçilmesi üzerine, Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından bir teşekkür mektubu gönderilmişti.

Öte yandan Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaptığı dönemde de başarıları ile öğrenciler ve iş çevreleri tarafından ilgi odağı olan Yard. Doç. Dr İsmail Şahin'in bir başka üniversiteye gideceği şeklinde bilgilerin dolaşması üzerine hem öğrenciler, hem Karabük Siyaset ve Cemiyet hayatındaki bir çok kişi böyle kaliteli bir hocanın Karabük Üniversitesi'nden gitmesinin Karabük açısından ciddi bir kayıp olacağını belirtiyorlar.