Her geçen gün büyüyen, sizlerin ilgi ve takdiri ile zirveye adım adım ilerleyen Karabük Derin Haber Karabük'ün prestij merkezi Çebioğlu Twin Towers'deki yeni yerinde sizlere hizmet vermeye devam ediyor.

1 Mayıs 2015 tarihinde başta Karabükümüz olmak üzere, Bartın, Kastamonu, Çankırı, Zonguldak, Bolu ve Düzce bölgemiz insanlarına haberin doğru adresi sloganıyla hizmet vermeye başlayan Karabük Derin Haber, internet medya haber sitemiz, sizlerin ilgi ve takdirleri ile her geçen gün biraz daha büyüyerek zirveye doğru adım adım ilerliyor.

Sadece rutin haberlere bağlı kalmadan her gün özel haberleri sizlerle buluşturan KARABÜK DERİN HABER, istihbarat servisi ile, araştırmacı, detaylı analizler, sizlerden gelen haberler ile siz kamuoyunun ilgilendiği tüm konularda, anında, hızlı, zamanında haberdar olmanızı sağlamaya devam ediyor.

Başka Mahfi olmak üzere köşe yazı ve yazarları ile de sizleri gerek tarihin derinliklerine götüren, gerek gizli kalmış bilgileri sizlere ulaştıran, gerek detaylı analizler ile tam ve doğru yorumları sunarken, her bir makalesi 10 bin ile 30 bin arasında okunma sayısıyla sizlere ulaşıyor.

Google analitic resmi verilerine göre aylık okunma sayısı 200 bini geçen KARABÜK DERİN HABER, yeni adresinde ard arda yapacağı habere farklı yaklaşımlar ve sürpriz gelişmeler ile Karabük ve yöre halkının vazgeçilmezi olma hedefine ilerliyor.

KARABÜK DERİN HABER, bundan sonra Karabükümüzün yeni prestij merkezi Çebioğlu Twin Towers (Karabük belediyesi yeni hizmet binası yanı) kat:3 ofis no: 306 da hizmetine devam edecek ve bünyemizdeki yeni kurulan kardeş kuruluşumuz Karabük Gümrük Müşavirliği Ltd Şti ile birlikte yakında açılışını yapacağı günü bekliyor.