Ak Partili 3 Safranbolu Belediye Meclis Üyesi'nin partiden ihraç edileceğine ilişkin yaptığımız haber geniş yankı uyandırırken, İl Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Çelenli'den açıklama geldi.

Karabük Derin Haber o k konu ile ilgili yaptğımız haberde Safranbolu Belediye Başkanı'nın meclise getirdiği bazı karar Ak Partili üç meclis üyesinin aleyhte oy kullandığı ve muhalif olduğunu belirtmiştik. Söz konusu Belediye Meclis Üyeleri Tahsin Kartal, Şenol Karadeniz ve Necati Kuru'nun il disiplin kuruluna sevk edildiğini belirtmiştik.

Haberimizin geniş yankı bulması üzerine Karabük Derin Haber o k görüştüğümüz Ak Parti Karabük İl Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Çelenli, henüz dosyanın kendilerine ulaşmadığını, ulaşır ulaşmaz eldeki bilgi ve belgelerin incelenerek parti tüzüğü neyi gerektiriyorsa kural göre bir karar vereceklerini söyledi.

Mustafa Çelenli, haberimizde de geçen "Telkin" sözü üzerine de "Disiplin kurulu o k bize hiç kimse baskı yapamaz yada telkinde bulunamaz. Zaten böyle bir yola da hiçbir  partili arkadaşımız gerek duymaz" şeklinde açıklama yaptı.

AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN İHRACI İLE İLGİLİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN