Başbakan Binali Yıldırım'ın 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi yurt gezileri ve mitinglerinin yarınki durağı Bartın olacak. Bartın'da bir dizi açılışlar yapması beklenen Başbakan Yıldırım halka hitap edecek.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Bartın programına, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal'ın yanısıra İl Başkanı Timurçin Saylar ve bazı il yönetim kurulu üyeleri, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'da katılacak.

"KARABÜK BARTIN YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUM"

Meclis eski Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Başbakan Binali Yıldırım'ın Bartın programı ile ilgili yaptığı açıklamada; "Sayın Başbakanımız inşallah 16 Nisan referandum miting çalışmaları ile ilgili  yarın Bartın'da olacak.  Bizlerde sayın Başbakanımızın Bartın programına katılacağız. Karabük Bartın yolunu çok önemsiyorum. Hatta bölünmüş yol olması çok önemli. Bir süredir bu konuda çalışmalar zaten yapıyoruz. Karayolları bölge müdürlüğümüz ciddi çalışmalar yaptı. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'dan yarın miting'de güzel bir müjde ve açıklama bekliyorum" dedi.