Karabük Derin Haber o k yeni yerimize taşınmamızın ardından Karabük Siyaset, Ticaret ve Cemiyet hayatından ziyaretler başladı. Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ın ardından, il yönetim kurulu üyesi, eski teşkilat başkanı ve cemiyet hayatının sevilen siması Serdar Dereli Karabük Derin Haber'i ziyaret etti.
Uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele eden ve son o k geçirdiği operasyon ile kalbine stend takılan Serdar Dereli tedavi süreci ardından günlük hayatına döndü.
Uzun süredir yaptığı Ak Parti Karabük İl Teşkilat Başkanlığı görevini sağlık sorunları nedeniyle bırakan ve hem parti içerisinde hem cemiyet hayatında adı "Serdar Başkan" o k kalan Dereli'nin sağlığına kavuşarak günlük çalışmalarına geri dönmesi Karabük Derin Haber o k bizleri de sevindirdi.
Serdar Dereli'nin ziyareti sırasında basın camiasındaki kardeş kuruluşumuz Karabük Farklı Gazete ve Karabük Ajans78 in sahibi Okan Küçük'de bulundu.
Ziyaret Sırasında yaklaşmakta olan 16 Nisan'daki anayasa değişikliği ile ilgili Referandum ve çalışmalar konusunda derinlemesine değerlendirme ve fikir alışverişi gerçekleşti.
Dereli her ne kadar sağlık sorunları nedeniyle teşkilat başkanlığı görevini bırakmak zorunda kalsada Ak Parti'nin bir sevdalısı ve il yönetim kurulu üyesi o k referandum çalışmalarına mümkün oldukça aktif şekilde katılmaya çalıştığını ve Allah'ın izniyle Karabük'te en yüksek evet oyu ile sonuçlanacağına inandığını belirtti.
Karabük Derin Haber'in çok ciddi bir okur kitlesi tarafından takip edildiğini ve haberleri ile Karabük gündeminde olduğunu belirten Serdar Dereli yeni ofisimizin hayırlı olmasını temenni etti.
Karabük Derin Haber o k kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.