MHP İl Başkanı Adem Kar ülkücü camia o k Yenikapı ruhu içerisinde Başbakan Binali Yıldırım'ın yarın Karabük Kent Meydanında yapacağı mitinge katılacaklarını belirtti.

İl Başkanı Dr. Adem Kar yaptığı açıklamada; " Bilindiği gibi 15 temmuz sonrasında Yenikapı mitinginde vatan menfaati doğrultusunda birlik beraberlik ruhu oluşmuştu. Gelişen zaman süreci içerisinde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin öngörüleri, 16 nisanda referandumu yapılacak Anayasa değişikliği paketine meclis gürüşmeleri de dahil başlangıcından bu güne kadar destek verdik.

Yenikapı ruhu çerçevesinde partimize yapılan mitinge katılma daveti üzerine, tüm teşkilatlarımız ile görüşüp toplantı yaptık. Ortak bir karar ile yarın Karabükümüzü ziyaret edecek olan ve kent meydanında halka hitap edecek olan Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın konuşmasına katılma kararı aldık. Bu konuda üyelerimize, ülküdaşlarımıza sms yolu da dahil iletişim kanalları ile gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Hep birlikte yarın saat 16.00 da kent meydanında olacağız"dedi.