Anayasa değişikliği ile ilgili 16 Nisan'da yapılacak referandum'a bir aydan kısa bir süre kala Karabük Milletvekili Prof. Dr. adeta kapı kapı geziyor.. Uysal hem nezaket ziyaretleri yaparken hem de referandum ile yapılacak anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler veriyor.

KBÜ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ZİYARETİ

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti. Bir süre yatan hastalar ile sohbet eden Prof. Dr. Uysal hasta memnuniyetlerini, sıkıntı ve taleplerini sordu. Hastalar geneli itibariyle memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

SAĞLIK SEN ZİYARETİ

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ın bir diğer durağı ise Sağlık Sen il temsilciliği oldu. Uysal, Sağlık-Sen İl Temsilciliğinin Sosyal Hizmet Günü münasebetiyle düzenlediği toplantıda Sendika Üyeleri ile ile bir araya geldi.

 

 

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ZİYARETİ

TSD Karabük Şubesini ziyaret eden Karabük Milletvekili Prof Dr. Burhanettin Uysal, Şube Başkanı Muhittin Yılmaz'ı dinledi. Dernek Üyeleri ile bir süre sohbet eden Uysal hem sorunlarını ve taleplerini dinledi hemde 16 Nisan'da yapılacak referandum ile yapılacak anayasa değişiklikleri ile ilgili bilgiler verdi.

MÜFTÜLÜK ZİYARETİ

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ın bir diğer durağı ise Karabük İl Müftülüğü oldu. Uysal'ın müftülük ziyaretine Merkez İlçe Başkanı ile bazı İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyeleri de katıldı.

 

 

ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ın referandum çalışmalarındaki bir diğer durağı Karabük Orman İşletme Müdürlüğü olduKarabük Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş ve personel ile bir araya gelen Karabük Milletvekili Uysal, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle günlerini tebrik etti,