Safranbolu Belediyesi Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor.

Safranbolu Belediyesi tarafından yeniden düzenlene ve daha modern bir görünüme kavuşturulan Perşembe Pazarında yeni hali ile ilk Pazar bu gün kuruldu.

Pazar esnafı, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’unda katıldığı Sabah Duası ile tezgâhlarını açarken böylesi güzel bir pazarı Safranbolu’ya kazandırdığı için Başkan Aksoy ve ekibine teşekkür ettiler.

Zaman zaman alış verişe gelen Safranbolulular ise Aksoy’un önünü keserek Başkanı size ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz. Burası hakkında bir çok spekülasyon üretildi. Pazarın kalkacağı, ağaçların kesileceği gibi. Ancak siz söz verdiğiniz gibi kısa sürede üzerini de kapatarak hizmete aldınız, şeklinde görüşlerini bildirdiler.

Duanın ardından Pazar esnafına hayırlı işler dileyen ve tek tek tüm tezgahları ziyaret eden Safranbolu Belediye başkanı Dr. Necdet Aksoy,  Pazar esnafının yerlerine yerleşmelerinin ardından bir hafta sonra açılışın yapılacağını söyledi.

Bu sürede Pazar yerinin herhangi bir eksiği olup olmadığının da kontrollerinin yapılacağını ifade eden Başkan Aksoy; “ Bu gün yalancının mumunun söndüğü gündür. Halkımız burada yapacağımız Pazar yeri düzenlemesini bekliyor idi. Biz yaparsak en güzelini yaparız demiştik. Hakikaten aldığımız tepkilerinde doğrultusunda bölgenin en güzel Pazar Yerini yaptık. Safranbolu’muza hayırlı olsun diyor Rabbim çok daha güzel hizmetlerde bizleri buluştursun diyorum” dedi.

Aksoy’ya ziyaret esnasında Safranbolu Esnaf Odası ve Pazarcılar Odası Başkanları da eşlik etti.