Kanyon Köprü Açılış Törenine Hazırlanıyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin en önemli projelerinden olan Beşbinevler ve Safranbolu arasında hayata geçirmeyi planladığı Kanyon Köprü, Karabük’ün kuruluşu olan 3 Nisan Pazartesi günü Saat 18:00’de açılıyor.

Kanyon Köprü ile 5000 Evler - Safranbolu arasındaki ulaşım süresi kısalıyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin 2009 seçim projeleri arasında yer alan ve Kuzey´in Cazibe Merkezi o k adlandırdığı Kanyon Park Projesinin ilk ayağı olan, Karabük ile Safranbolu´yu birleştirecek Kanyon Köprü projesinin açılışı, Karabük için en anlamlı gün olan 3 Nisan’da yapılacak.

Kanyon Köprü, Karabük ve Safranbolu açısından çok önemli ve değerli bir proje. Kanyon Köprü ile Karabük ile Safranbolu’nun iki yakası bir araya gelecek. Bu köprü araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden de birisi olacak. 3 Nisan’da yapılacak açılışta Esat Kabaklı Konseri ve Havai Fişek gösterileri de yapılacak. Başkan Vergili açılışa tüm Karabük halkını davet etti.

                           KANYON PARK’TA GÜN SAYIYOR

Kanyon  Köprü’nün ardından Kanyon Park Projesi de hız kazanmış olacak. Bilindiği gibi Kanyon Park projesinde, her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri alanlar olacak.

Peyzaj alanı 310 bin metrekare, 17 bin metrekare spor tesisleri, 2 km bisiklet yolu, bin 870 m uzunluğunda su kanalı bulunuyor. Ayrıca Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarının da bulunduğu daha birçok tesis ve alan olacak.