3 Nisan Karabük'ün kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katılmak üzere MHP güçlü bir kadro ile Karabük'te olacak.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MYK üyesi Yaşar Yılmaz ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Pazartesi günü Karabük'te olacak.

Genel Başkan Yardımcısı Durmaz başkanlığındaki heyet pazartesi günü saat 12 de Nafiz Kayalı Spor Merkezinde MHP İl Başkanlığınca düzenlenecek genişletilmiş il divan toplantısına katılacak.

Genişletilmiş İl Dican Toplantısında İl ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, parti üyeleri katılacak. Geniş bir katılımın olması beklenen toplantıda aynı zamanda 16 Nisan da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu ile ilgili o k, katılımcı neden EVET deneceği konusunda konuşma ve açıklamaların yapılacağı belirtiliyor.

Öte yandan Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet 3 nisan pazartesi günü Karabük Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Kanyon Köprü açılışı törenine katılacak. Durmaz düzenlenecek törende katılımcı bir konuşma yapacak.