Bursaspor deplasmanına hazırlanan KARDEMİR Karabükspor antrenmanında futbolcular Barış ile Yatabare arasında gerginlik yaşandı. Birbirlerinin üzerine yürüyen oyuncuları, takım arkadaşları sakinleştirdi.

Kardemir Karabükspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda Teknik Direktör Zoran Barisic nezaretinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Antrenman sırasında defans oyuncusu Barış ile golcü oyuncu Yatabare arasında gerginlik yaşandı. Birbirlerinin üzerine yürüyen futbolcuları takım arkadaşları ve teknik heyet araya girerek sakinleştirdi. Tartışmanın ardından futbolcular antrenmanlarına devam etti.

Bursaspor maçında önemli oyuncularının sakatlıkları ve kart cezalısı olmalarından dolayı oynayamayacaklarını belirten Barisic, “Bu sorunu maçta oynayamayacak oyuncularımızın eksikliğini takım halinde üstesinden gelerek atlatmak istiyoruz. Bursaspor, ligde gidişatlarından dolayı biraz baskı altında. Fakat aramızda pek de puan farkı yok. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Her ne kadar baskı altında olsalar da Bursaspor güçlü bir rakip. Fenerbahçe maçında nasıl oynadıysak, Bursaspor maçında da aynı şekilde oynamak istiyoruz. Oradan 3 puan a k evimize mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi.