Karabük Belediyesi Karabük’ün Çeşitli Noktalarında Asfalt Çalışmasını Sürdürüyor
 Havaların asfaltlama şartlarına uygun olmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 5000 Evler Mahallesi Caddelerinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Eski asfaltı freze ile kazıyan ekipler yeni asfalt serim işlemlerine devam ediyor.Karabük Belediyesi, asfaltların üzerine kaplama yerine, kazıyarak yeniden asfaltlama yapıyor. 5000 Evler 2 Nolu Caddede bulunan bozuk asfalt, freze makinesi vasıtasıyla kazınarak yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yama ve asfaltlama çalışmalarına güneşli havalarda hız veren Belediye ekipleri, çalışma 5000 Evler Mahallesi 2 Nolu Cadde ve 5000 Evler Betim 2 İş Merkezin mevkiinde devam ederken diğer taraftan da mahalle aralarında yama çalışmaları ile bozuk satıhlar onarılıyor.

Bir şehrin yaşanabilir düzeyde olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklama ise; “Karabük’ün kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Karabük’e yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi