Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatları ile vatandaşların gerçekleştirilen hizmetleri yerinde görebilmeleri, birimleri yakından takip edebilmeleri amacı ile Beyaz Masa Birimi tarafından uygulamaya alınan Beyaz Gezi her hafta Pazartesi ve Çarşamba günleri devam ediyor.

Dün gerçekleştirilen programda İtfaiye Binası ile başlayan gezide sırası ile Makine İkmal Müdürlüğü, Park Bahçeler, Şantiye Şefliği, Marangozhane, Hayvan Barınağı, Asfalt Plenti, Kant Park, Nikâh Memurluğu Binası, Hayır Çarşısı ve son o k ta SAKEM yer aldı. Birim Müdür ve Amirleri tarafından kendilerine bilgiler verilen Safranbolulu hanımlar, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını, Safranbolu’da hizmetleri gerçekleştiren birimleri yerinde görmenin de güzel olduğunu vurguladılar.

 Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise Beyaz Gezi’ye katılımın yoğun olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Amaçlarının Safranbolu’da belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin vatandaşlar tarafından yerinde görülmelerini sağlamaktır” dedi.

Belediye o k tüm vatandaşlarımızın dertlerine karşı duyarlı olduklarını kaydeden Başkan Aksoy; “ Beyaz Masa biriminin kuruluş amacı da tam o k budur. Vatandaş bir konu hakkında muzdarip ise bizim görevimiz onu o dertten kurtarıncaya karar çaba göstermemizdir. 2009 yılından bu yana benimsediğimiz vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile yine vatandaşlarımız bizlere gerek eksiklileri hatırlatıyor gerekse yapılan hizmetlerde teşekkür etmesini de biliyor. Tabii ki bu hizmetleri yapabilmemiz için bir ekip gerekmekte. Bizlerde alanında uzman bir ekip ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2009 yılından bu yana her Pazartesi sabahı saat 7’de Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz ve amirlerimiz ile bir araya gelerek geçmiş haftanın ve gelecek haftanın değerlendirmesini yaparak çalışmalarımıza start veriyoruz.  Yani kısaca değerli hanımlar: amacımız Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent olmasını, geleceğimiz olan çocuklarımıza emanet aldığımız bu kültürü aynı şekilde bozulmadan bırakabilmektir. İnşallah halkımızın destek ve duaları ile bunu başarıyoruz.

Belediye hizmetlerinden, birimlerin çalışmalarından da söz eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ben sizlere yeniden Beyaz Gezimize iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.