SAYLAR, “TEŞEKKÜR EDİYORUM, KARABÜK MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI”

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar; “Gönlünüze, yüreğinize sağlık. Karabük, milli iradeye sahip çıktı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin dediği oldu” dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de içeren anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında çıkan sonuç çerçevesinde Karabüklü hemşerilerine teşekkür eden Saylar, “ Gönlünüze, yüreğinize sağlık. Karabük milli iradeye sahip çıktı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin dediği oldu. Milletimiz, yüzde 51,5 ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi modelini bu ülkeye ve milletimize kazandırdı. Bu sonucun, milletimize ve ümmetimize hayrlar getirmesini ve gücümüze güç katmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu halk oylamasında Karabük o k da yüzde 60,9 oy ile destekleriniz için hem Karabük halkına hem de tüm ilçelerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Açıklanan resmi sonuçlar neticesinde Karabük Merkez yüzde 62.21, Eflani yüzde 75.69, Eskipazar yüzde 73.33, Ovacık yüzde 71.64, Safranbolu yüzde 54.42 ve Yenice yüzde 56.92 o k neticelendi” diye konuştu.

Tüm teşkilat kademelerine ve Milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür eden Saylar, sözlerine şöyle devam etti; “ Halk oylaması çalışmalarımız kapsamında mahalle mahalle, köy köy gezen Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Sayın Burhanettin Uysal’a teşekkür ediyorum.  Gençlik Kolları Başkanım ve teşkilatına, Kadın Kolları Başkanım ve teşkilatına, Merkez İlçe Başkanım ve teşkilatına, tüm İlçe Başkanlarım ve teşkilatlarına, Belediye Başkanlarıma, İl Genel ve Belediye Meclisi üyelerime, teşekkür ediyorum. Sandık müşahidinden, mahalle başkanlarına ve mahalle yönetimlerine kadar iki aydır bizler ile beraber çalışıyorsunuz. Mahalle mahalle, site site çalışıyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızın yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’ye, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Sayın Adem Kar’a, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Sayın Abdurrahman Meşe’ye, Büyük Birlik Partisi Karabük İl Başkanı Sayın Mustafa Kara’ya, Alperen Ocakları Karabük Ocak Başkanı Sayın Dursun Kıraç’a teşekkür ediyorum.  Allah razı olsun. Milletimiz, ülkesine ve Recep Tayyip Erdoğan’a inancını devam ettiriyor. Bizler bu ülkeye hizmetkâr olmaya geldik ve hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Sizler, bizleri desteklediğiniz sürece hem Karabük’ümüze hem de ülkemize hizmet edeceğiz. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyorum.”