Anadolu Gençlik Derneğinden Başkan Aksoy’a Ziyaret

Safranbolu'da Yeni Açılan Anadolu Gençlik Derneği Temsilciliği Başkanı Yunus Emre Karasu, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Yılmaz ve Mustafa Özçelik Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u Ziyaret Etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Karasu, hedeflerinin genç nesli maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil o k yetiştirmek olduğunu söyledi.

Bu amaçla Safranbolu’da ilk etkinliklerinin 29 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştireceklerini kaydeden Karasu; “ Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde “ Helal Kazanç ve Helal Gıda “ konulu bir konferans düzenleyeceğiz. Bu nedenle gençlere çok değer veren Sayın Belediye Başkanımızı hem davet edelim hem de çalışmalarımız hakkında bilgiler verelim diye ziyaret ettik. Yoğun iş temposunda bizlere vakit ayırdığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise “ Öncelikle Safranbolu’da yeni faaliyete giren derneğimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Bilindiği üzere Safranbolu Belediyesi o k gençlerimize çok önem veriyor ve pek çok alanda destek oluyoruz. Anadolu Gençlik Derneğinin de amaçlarından birisi gençlerimizin değerlerine sahip çıkmalarını amaçlamakta. Bu nedenle bizlerde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışacağız. Ben yeniden nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.