Kemaloyman mevkiinde Tır ile Kamyonet Çarpıştı

Karabük’te, demir madeni yüklü TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında  D-755 Karayolunun Kemaloyman Kavşağı’nda meydana geldi. Karabük yönüne giden 38 yaşındaki Serhat Çalımlı yönetimindeki 06 FE 0251 plakalı demir madeni yüklü TIR, kavşağa kontrolsüz girmeye çalışan 65 yaşındaki Fethi Tabak yönetimindeki 78 AG 835 plakalı kamyonete yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kasası kopan kamyonet TIR’la birlikte refüje savruldu. Diğer sürücülerin haber verilmesiyle olay yerine AFAD, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Tabak ile yanında bulunan 53 yaşındaki Hikmet Kavak ve 50 yaşındaki Dursun Eroğlu ile TIR sürücüsü Çalımlı kentteki hastanelere kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Fethi Tabak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyonette bulunanların inşaat işçisi oldukları ve Organize Sanayi Bölgesi’nde bir inşaata beton dökmeye gittikleri belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.