Safranbolu Belediyesince Aslanlardaki lunapark alanına Kültür Merkezi yapılması projesi konusunda bir açıklamada Karabük Eski Milletvekili ve Safranbolu eski Belediye Başkanı Mustafa Eren'den geldi.

Mustafa Eren Karabük Derin Haber'e yaptığı açıklamada; "altı otopark yapılmak üzere üstü Kültür Merkezi yapılacak alan 2009 yılına kadar spor tesisiydi. 2010 yılında plan değiştirilerek kültür merkezi haline getirildi. Geçtiğimiz yıl Şefik Dizdar eşi benzeri görülmemiş bir kültür merkezi yapacak diye açıklama yaptılar. Belediye Meclis toplantıları genel usul yılda 3 yada 4 defa toplanırdı. Şimdi hani ayda bir iki kez toplanır hale geldi. Belediye meclisinden daha karar çıkmadan ilana çıktılar. Şimdide alel acele salı günü belediye meclisini toplantıya çağırıyorlar. Ay başına bir kaç gün kala ne bu acele! Milletin aklı ile kimse alay etmesin" dedi ve ekledi; "yaşanan yanlışlar karşısında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Mustafa Eren CHP eski Safranbolu ilçe başkanı o k belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanı ile görüştüklerini, projenin onaylanmaması noktasında grup kararı alınabileceğini belirtti