Yöremiz hayırsever İş Adamlarından. Sayın Kamil Güleç'in Karabük Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde yaptığı ve 3 Nisan Karabük'ün kuruluş yıldönümünde düzenlenen törenle açılan Kitap Sülietli Kamil Güleç Kütüphane açıldığı günden bu yana oldukça ilgi görüyor. Sayın Güleç torunları ile beraber tüm aile efradınca başta Karabük Üniversitesi öğrencileri olmak üzere yöremiz insanına hediye ettiği bu kütüphanenin mutluluğunu yaşıyor.

Kütüphaneyi gezenler, haberlerden takip edenler özellikle binanın dizili kitaplar şeklindeki görünüşüne dikkat çekerek hayranlıklarını dile getiriyorlar.

Kamil Güleç Kütüphanesini gezen bazı okurlarımızın dikkatini çeken kitap şeklindeki binadaki kitapların sırtında bulunan yazıların üzerindeki resim yada şekillerin ne manaya geldiğini merak ettiklerini söylüyorlar. Herkes kendisine göre bir yorum yapıyor.

Kimileri islami motifler içeriyor diyor,

Kimileri Selçukla motifleri içeriyor diyor,

Kimileri Osmanlı motifleri içeriyor diyor,

Kimileri Türklerin geçmişteki hayatlarında kullandıkları resimler diyor,

Bir çok yorum var. Bizde merak ettik ve inceledik.

Buradan proje ve yapıldığı aşamada sürekli takibini yapan  Rektör Refik Polat'a ve hergün yanından geçen hoca , öğretim görevlilerine soruyoruz?  Ne manaya geliyor?

Karabük Üniversitesi öğrencileri ve yöre halkına soruyoruz sizce ne manaya geliyor?

Bu haberin altındaki yorum bölümüne görüşlerinizi bekliyoruz

Biz yarın bir tanesi hakkındaki tahminimizi söyleyeceğiz. Şimdi sizden bekliyoruz