Safranbolu Belediye Meclisi bugün saat 17:00 da yapılması gereken olağan aylık toplantısı, katılmayacağını beyan eden bir meclis üyesinin son anda katılı ile ancak salt çoğunluk ile toplanabildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Safranbolu Belediye Meclisi bugün olağan toplantısını yapması gerekiyordu. Ancak en son yapılan olağanüstü belediye meclis toplantısında yaşanan tartışmalar, Belediye meclis üyesi Serap Karaoğlu'na Belediye Başkanı Necdet Aksoy tarafından yapıldığı iddia edilen hakaret ve ağır sözler nedeniyle Safranbolu Belediye Meclisinin Ak Partili 3 Belediye Meclis Üyesi, CHP li 3 belediye meclis üyesi, MHP li belediye meclis üyesi ve bağımsız belediye meclis üyesi tepki o k toplantıya katılmayacaklarını belirttiler. Toplantının yapılmayacağına kesin gözüyle bakılırken son anda CHP li bir belediye meclis üyesinin katılımı ile ancak salt çoğunlukla toplanabildi.

Belediye meclisinde kırılganlık ve cepheler git gide tamir edilmez noktaya gelirken, yaşananlar karşısında Başkan Aksoy'un partisi Ak Parti'nin nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.