Ak Parti Yenice İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen piknikte geniş katılım ile Ak Partililer 16 Nisan refedandum yorgunluğunu çıkardı.

Yenice Ak Parti teşkilatı tarafından Göktepe de düzenlenen pikniğe ilgi hayli fazla oldu. Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ın yanısıra Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tirkayi, Ak Parti Karabük İl Yönetiminden bazı yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar Ak Parti Yenice ilçe teşkilatı yöneticileri, gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılım nedeniyle oldukça ilgi gören  ve düzenlenen piktikte konuşan Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal referandum sürecinde yaptıkları çalışmalar nedeniyle ilçe teşkilatı yöneticilerine ve vatandaş teşekkür etti. Uysal alınan evet sonucu ile yapılan değişikliklerin neler getireceğini ve neden bu değişikliklere ihtiyaç olduğunu anlattı. Özellikle Avrupa Parlementosunda yaşananları vatandaş geniş şekilde açıkladı. Karabük Milletvekili Uysal pikniğe katılmayan da bir gönderme yaparak, "Davet edildikleri halde bu pikniğe katılmayanlar kesinlikle çok şey kaçırmışlardır" dedi.

Piknikte Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ve Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki'de birer konuşma yaparak referandum sürecinde canla başla çalışan tüm ekip arkadaşlarına ve Yenice halkına teşekkür etti.