KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN 19 MAYIS MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, 19 Mayıs’ın işgal güçlerine karşı Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç günü o k tarihte büyük bir ize sahip olduğunu vurguladı.
Özcan,19 Mayıs Atatürk’ü Anma gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur. Bu günü Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan etmesi, on verdiği değeri ve duyduğu güveni ifade etmektedir.
Şüphesiz gençlerini en iyi şekilde yetiştirerek yarın hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Türk devletinin varlığını sürdürmek ve geliştirmek ancak iyi eğitim almış gençler vasıtasıyla mümkündür.
Bu duygu ve düşüncelerle vatan ve millet uğruna büyük fedakârlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dilerim” dedi.