Her Gün Ayrı Bir Mahallede Ramazan Eğlenceleri Yapılacak

Karabük halkına 8 yıldır Ramazan ayını dolu dolu yaşatan Karabük Belediyesi, bu yılda vatandaş Ramazan coşkusunu yaşatmak için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Karabük Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen “Geleneksel Ramazan Eğlenceleri” 27 Mayıs Cumartesi günü iftardan sonra Üniversite Mahallesinde başlıyor. Karabük Belediyesi, Karabük’ün dört bir yanında düzenlenecek olan mahalle iftarları ve geleneksel hale gelen Ramazan eğlenceleri ile vatandaş eğlenceli ve huzurlu bir Ramazan ayı yaşatmayı hedefliyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin göreve gelmesiyle birlikte, eski Ramazan gecelerinin yaşatılması, Ramazan kültürünün genç nesillere tanıtılması amacıyla başlatılan Geleneksel Ramazan Eğlenceleri'nin 8.si Ramazan ayının ilk günü olan 27 Mayıs Cumartesi akşamı Üniversite Mahallesinde başlıyor.

Ramazan eğlenceleri, Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde devam edecek. Her gece başka bir mahallede düzenlenecek olan eğlencelerle Karabüklüler,eski Ramazanların tadına varacak.

Karabük Belediyesince düzenlenecek olan 2017 yılı Ramazan Eğlenceleri mahalle programları şu şekilde;