AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür,  Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 'Ramazan Ayı’ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Ramazan Ayı'nın bir esenlik ayı olduğunu belirterek, nefislerin yıkandığı, gönüllerin ayıklandığı, sofraların bereketlendiği, içinde rahmet, mağfiret ve kurtuluşun gizlediğini söyledi.

Milletvekili Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu ay, oruç gibi pek çok hikmetlerle dolu bir ibadetin yerine getirildiği, insanî ve ahlakî erdemlerin daha güçlü şekilde hayata yansıdığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın, sevgi ve nimetleri paylaşmanın zirveye çıktığı eşsiz bir aydır.
İslam coğrafyasında da yaşanan tüm acıların ve zulümlerin son bulmasını, aynı zamanda Ramazan’da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayı k Ülkemizde birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.
Bu duygular içerisinde Karabüklü hemşehrilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor, hayır vesile olmasını dilerim" dedi.