Karabük'te kamu hizmetlerine tahsis edilen aracın ilgili kurumun yetkilinin eşini işine getirip götürmek üzere kullandığı iddiaları ile ilgili 17 Mayıs tarihinde haber konusu yapmıştık.

BÖLGE MÜDÜRÜ HÜSAMETTİN ÖZENDİ SÖZÜNÜ TUTACAK MI?

Haberimiz ile ilgili o k görüştüğümüz Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, kurumun ismini ve ilgili yöneticiyi yazmamamızı rica etmiş ve bir hafta on gün içerisinde gereğini yapacağını söylemişti. Özendi kendisine ulaşan bir çok şikayetinde bulunduğunu ve artık son noktaya geldiğini, gereğini yapacağını söylemişti. ancak şu ana kadar Karayolları Bölge Müdürlüğünün herhangi bir idari soruşturma başlatıp başlatmadığı yönünde bizlere bilgi ulaşmadı.

Diğer yandan edindiğimiz bilgilere göre, Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve beraberindeki bazı üst düzey yöneticilerin geçtğimiz hafta Karabük'e geleceği şeklindeki bilgi üzerine Safranbolu'taki bir restaurantta 20 kişilik yemek rezervasyonu yapıldığı ancak Özendi'nin son anda vaz geçerek Karabük'e uğramadan Bartın'a gittiği öğrenildi.

AK PARTİ İL TEŞKİLATI

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sık sık konuşmalarında vatandaşa hizmet noktasında ve kamu hizmetlerinin düzgün çalışıp çalışmadığı noktasını ısrarla vurgulamıştı. 

Kamu vicdanı açısından bir kamu kurumu yöneticisinin kamuya tahsisli aracı kendi eşini işine bırakmak gibi özel işlerde kullanılmasının vatandaşlarda yaratacağı olumsuzluk açısından iktidar partisi Ak Parti'nin Karabük il teşkilatının ciddi şekilde değerlendirdiği ve takip ettiği biliniyor.

Ak Parti cephesinden edindiğimiz bilgilere göre, kamu hizmetleri konusunda son derece hassas olduklarını ve görevini layıkı ile yapmayan hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyeceğini, söz konusu kamu yöneticisinin değiştirilerek yerine yeni bir yönetici konusunda araştırma içerisinde olduğu ve en kısa zamanda bu değişikliğin yapılacağı öğrenildi.

OLDU BİTTİ Mİ?

Öte yandan haberimizin yayınının ardından yüzlerce vatandaş Karabük Derin Haberi arayarak bizleri bu tür haberler konusunda tebrik ederken, böyle yöneticilerin kamu yöneticiliğinden derhal alınması gerektiği şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

Özellikle ilgili yöneticinin daha önce görev yaptığı Bartın'dan bizi arayan bazı vatandaşların söyledikleri ve anlattıkları ise bizleri şaşkına çevirdi.

Bizim ısrarla ismini yazmak istemediğimiz ilgili kamu kurumu yöneticisinin bazı yerlerde "haber yapıldı ne oldu? hani bana hiçbir şey olmadı. Bizim parti içerisinde tanıdıklarımız var." şeklinde sözler söylediği bilgisi haber sitemize ulaşırken, Karabük Derin Haber o k, ört bas edilip edilmeyceğinin takipcisi olacağımızı bir kez daha vurguluyoruz.

İŞTE KAMUYA TAHSİSLİ ARACIN ÖZEL İŞLERDE KULLANILDIĞI ŞEKLİNDEKİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ.