Karabük Kamuoyunu uzunca bir süredir meşgul eden Karabük Organize Sanayi Bölgesi’ndeki harcamalar ile ilgili söylemler sonrası, Karabük Organize Sanayi Bölge Müdürü Caner Özcan’ın sözleşmesi fesh edildi.

     Bir süre önce tanıtım amacıyla bazı yerel medya kuruluşlarına tanıtım vs amaçlı kesilen fatura karşılığı ödenen paralar, Organize Sanayi Bölgesi bütçesinden tanıtım vs organizasyonlar için ödenen paralar, baklava, börek, lokum faturaları gibi çeşitli ödemeler basın yoluyla kamuoyuna sızmasının ardından tartışmalar hararetli bir hal almıştı.

     Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Karabük Valisi Mehmet Aktaş resmi açıklamalar yapmışlardı.

     Karabük Derin Haber o k edindiğimiz bilgilere göre, bu gelişmelerin ardından, Karabük Organize Sanayi Bölge Müdür Caner Özcan’a sözleşmesinin fesih edileceği bildirilerek, hazırlanan yazı Karabük Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinin imzasına açıldı.

     Caner Özcan’ın sözleşmesinin fesih yazısının bugün Karabük Valisi Sayın Mehmet Aktaş’ında imzasına götürüldüğü ve Sayın Vali’nin imzaladığı belirtiliyor.

     Caner Özcan ile birlikte faturaların basına sızmasında, perde arkasında adı geçen Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde görevli muhasebe personeli ile şöför kadrosundaki bir personelinde iş aktinin fesih edildiği öğrenildi.