Son günlerde yeniden yoğunlaşan Karabük'ün hava kirliliği konusuna Saadet Partisi merkez  ilçe teşkilatı dikkat çekti.

Özellikle "YETER ARTIK" başlığı ile yaptığımız haberin ardından çok sayıda vatandaşımızın yanısıra siyaset ve cemiyet hayatından da aranmış ve haberin haklılığı konusunda destekler gelmişti.

İşte bu desteklerden birisi de Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe teşkilatı oldu. Haber merkezimizi ziyaret eden Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdullah Yusuf Tekeoğlu ve beraberindeki bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri Karabük'te yaşanan hava ve çevre kirliliğinin yanısıra kentimizin diğer sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdullah Yusuf Tekoğlu kendilerine de zaman zaman hava kirliliği ile ilgili yakınmaların geldiğini, özellikle gece saatlerinde bu kirliliğin daha yoğun olduğu şeklinde bilgiler iletildiğini, bu konuda çalışma yapacaklarını ve sonucunu kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Saadet Partisi yetkilileri yakın zamanda Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü Ziyaret ederek, kent de hava kirliliği ölçüm bilgilerini, hangi saatlerde yapıldığını, nerelerde ölçüm cihazlarının olduğunu talep edeceklerini söylerken, sağlığın herşeyden daha kıymetli olduğu ve Karabük insanının çok daha duyarlı olması gerektiğini vurguladılar.

KARABÜK HAVA KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN