Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor.

Karabük Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor.

İl genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği Aydınlıkevler Mahallesi’nde geniş çaplı yol açma çalışması başlatan Karabük Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yapı k açılan yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulup, hem de trafik sorunu yaşamayacak.

Aydınlıkevler Mahallesinin büyümesiyle orantılı o k yeni yolların hızla açıldığını kaydeden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Karabük ilimizin en hızlı gelişen mahallelerinden Aydınlıkevler Mahallesinde yaptığımız çalışmalarla, yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alan doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz” dedi.