Kız Meslek Lisesi önünde gerçekleşen iftar programına Göreve yeni atanan Safranbolu Kaymakamı - Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Safranbolu’nun ilk Eczacılarından Hikmet Şeyhoğlu ve çok sayıda mahalle sakini katılırken Ürkmezer, Safranbolu’daki ilk mahalle iftarında vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

Okunan ezanla birlikte açılan oruçların ardından Mahalle sakinlerine hitap eden Ürkmezer, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, ''Yeni Safranbolu Kaymakamı ve İçişleri Bakanlığının takdiri ile Safranbolu Belediye Başkanlığını üstlenmiş bulunuyorum” dedi.

Safranbolu’da ilk iftarı olduğunu kaydeden Ürkmezer, sizlerle birlikte orucumu açmaktan ve benimle bu güzel sofrayı paylaştığınız için teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına devam ederken şunları söyledi; “ Özellikle ramazan ayının yardımlaşma duygusunu bir kat daha arttırdığı hepimizin malumu. Safranbolu’da da öğrendiğim kadarı ile Ramazan aylarında her gün bir mahallede hep birlikte iftar yapılmakta. Ramazan ayı süresince iftar veren tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yine gönüllü o k bu sofraları kuran mesai arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber bu güzel ilçede çok güzel hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz. Yeniden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Buradan Safranbolu’da bulunana bir Şehit ailesini ziyaret eden Fatih Ürkmezer, taziyede bulundu ve Şehit ailesi ile uzun süre sohbet etti.