Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkanı Fatih ÜRKMEZER Koruma Kurulu Üyeleri ile Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfında  bir araya geldi.

Öğle arasını değerlendiren ÜRKMEZER, Koruma Kurulu Üyeleri ile tanışma fırsatı bulduğunu kaydederken, Safranbolu’da kurul tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi aldığını kaydetti.

Safranbolu’nun bir dünya markası olduğunu belirten Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkanı Fatih ÜRKMEZER; “Safranbolu’muz UNESCO Miras Listesindeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran bir kent. Yine en çok merak edilen ilçeler arasında. Bu nedenle bizim de kentin idarecileri o k bu mirasa çok daha fazla hizmet etme, tanıtım ve koruma konusunda çok daha fazla gayret göstermemiz gerekmekte. Bu nedenle Koruma Kurulu başta olmak üzere tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımız ile el birliği içerisinde çalışmamız gerekmekte. Bu bilinçle hizmetlerimize Devletimizin de destekleri ile ara vermeden devam edeceğiz. Kurul üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.