Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) Yılsonu Etkinlikleri yine muhteşem performans sahne olacak.

Alanında tek olan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi her yıl olduğu gibi bu yılda verdiği birbirinden önemli kursların tamamlanmasının ardından yılsonu etkinlikleri 4 Temmuzda başlayacak.

Birbirinden güzel sergilerin, canlı performansların, gösterilerin, geleneksel yemek yarışmalarının gerçekleştirileceği etkinliklerin yine ilgi ile izlenmesi bekleniyor.

04 – 09 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Sanat-ı Ala başlığı altında yapılacak olan etkinlikler 4 Temmuz 2017 Salı günü saat 16.00’da yapılacak açılışın ardından, mehteran gösterimi ile başlayacak.  Aslanlar SAKEM bahçesinde ata sporumuz olan Okçuluk gösterileri ile devam edecek olan ilk gün etkinlikleri SAKEM Öğretmen ve Öğrencilerinin müzik dinletisi ile son bulacak.

Diğer programlar ise söyle; 5 Temmuz Çarşamba: Dericilik Kursu Etlikinliği ( Objeni Yap- Al ), Kuaförlük Kursu Etkinliği ( Sende Dene ), SAKEM Kursları Canlı Performansları, Mantı Günü. 6 Temmuz Perşembe: Ata Sporu Okuçuluk Talimi, kuaförlük Kursu Etkinliği, Yöresel Gözleme Günü, Müzik Dinletisi ( SAKEM Öğretmen ve Öğrencileri, 7 Temmuz Cuma: Kaligrafi Etkinliği “İsmini Yadır”, Mantı ve Çiğ Köfte Günü, 8 Temmuz Cumartesi: Ata Sporu Okçuluk Talimi ve Etkinliği (Yer: SAKEM Tarihi Çarşı Şubesi ), Sevgi Ev Çocuklarımıza Yönelik yemek Yarışması ve Safranbolu 3. Geleneksel Lezzet Şenliği Yemek Yarışması ( Yer: Cinci Han ), 9 Temmuz Pazar: SAKEM Kursları Sergi Ziyaretleri.

Etkinlik süresince ziyaretçilerimize canlı performanslar sergilenecektir. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.