Kardemir Karabükspor, geçen sezon 1’inci lig ekiplerinden Elazığspor forması giyen 22 yaşındaki kaleci Çağlar Şahin Akbaba ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kardemir Karabükspor’un  kamp yaptığı Bolu Termal Otel’e gelen kaleci Çağlar Şahin Akbaba, burada kendisini 3 yıllığına kırmızı mavi renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninden sonra konuşan kaleci Çağlar şöyle dedi:

‘’Bana güvenmeleri ve arkamda olmaları benim için motive oldu. Beni daha da hırslandırdı. İnşallah burada da aynı şekilde güzel bir performans göstererek hem takımım  hem de kendi adıma güzel yerlere gelirim. İnşallah başarılı güzel bir lig geçiririz.’’

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül’de Çağlar’ın  genç yaşına rağmen oynadığı futbolla sporseverlerin takdirini kazanan bir kaleci olduğunu ifade ederek, ''Kulübümüze faydalı olacağına inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde Türk futboluna damga vuracağını, adından sıkılıkla bahsettireceğini düşünüyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.