Eskipazar Kaymakamlığı önünde Kaymakam Samet SERİN, Belediye Başkanı Mustafa YARKAN, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve ilçe müdürleri tarafından karşılanan Vali Çeber daha sonra Kaymakam SERİN’den ilçe hakkında bilgilendirme aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Eskipazar Belediyesini ziyaret  eden Vali Çeber belediye önünde belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkanlık makamında Belediye Başkanı Mustafa YARKAN’dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Çeber, Başkan YARKAN’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

İlçemiz ziyaretinde Vali Çeber, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet amirliğine de ziyaretlerde bulunarak bilgiler aldı. Vali Çeber, Gençlik merkezinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi ve önceki toplantılarda dile getirilen şikâyet ve taleplerin durumu hakkında bilgiler verilmesinin ardından toplantı yeni talep ve isteklerin dile getirilmesi ile sona erdi.

Son o k Sarı Kale’ye gelen Vali Çeber’e Belediye Başkanı Mustafa YARKAN, sarı kale ve Eskipazar hakkında bilgiler aktardı.