KKarabük'te Meydana gelen iki ayrı kazada aralar hurdaya dönerken, araçlardan birinin şöförü öldü, başka kazadaki aracın şöförü ise yaralı o k tedavi altına alındı.

 Karabük’te, kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü olay yerinde öldü.

Kaza, akşam saatlerinde D-755 Karayolu Cumayanı Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Karabük’ten Eskipazar istikametine gitmekte olan 47 yaşındaki Vedat Yenilmez yönetimindeki 78 BE 685 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği yerinden sökülürken otomobil hurdaya döndü. Diğer sürücülerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri Vedat Yenilmez’in öldüğünü belirledi.  Yenilmez’in cesedi yapılan incelemelerin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan yine meydana gelen bir diğer kazada ise kaza yapan araçlarda ciddi maddi hasarlar oluşurken bir kişi yaralandı.

Karabük’te, karşı yönden gelen otomobille çarpıştıktan sonra devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı. Motor bölümü alev alan diğer otomobil ise yangın tüpleriyle söndürüldü.

Kaza, İl Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. Safranbolu yönüne giden 52 yaşındaki Muammer Yardibi yönetimindeki 06 GC 828 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine ve ağaca çarptıktan sonra karşı yönden gelen 28 yaşındaki Levent Boyraz yönetimindeki 44 FL 918 plakalı otomobille çarpıştı. Devrilen otomobilin sürücüsü Yardibi çevredekilerin yardımıyla ters dönen otomobilden çıkarıldı. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Motor bölümü alev alan diğer otomobilin sürücüsü kendi imkanlarıyla aracından çıkmayı başardı. Polis ve diğer sürücüler tarafından  yangın tüpleriyle müdahale edilen yangın söndürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.