Karabük Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde sular hala durulmadı. Yapılan bazı harcamalar ile ilgili faturaların basına yansıması ile birlikte başlayan tartışmalar, Organize Sanayi Bölgesinin eski müdürü Caner Özcan'ın ve iki personelin görevden alınması noktasına taşınmıştı.

Tam sular duruldu derken Ramazan Bayramı öncesi kulağımıza gelen ve görüştüğümüzde şimdilik hayır diyen, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan'ın Karabük Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu'ndan istifa etmesi etmesi ile yeniden alevlendi.

Tuncay Özcan'ın istifa dilekçesini verdiği ancak henüz KARORSAN Yönetim Kurulu toplantısında istifanın değerlendirilmediği öğrenildi.

Öte yandan KARORSAN'dan görevden alınan bir çalışanın ise oldukça uzun ve ağır iddialar taşıyan bir yazı ile BİMER'e şikayette bulunduğu öğrenilirken, yazının içeriği ve iddialar merak konusu oldu.

Diğer yandan bir süre önce Bakanlıktan gelen müfettiş sessiz sedasız teftişine devam ediyor. Müfettişin düzenleyeceği rapor ise bir başka merak konusu.