Tük Kızılay'ı Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu ve yönetimi; Karabük Şube Başkanımız Uzun’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Mehmet Bey, Kızılayın emektar isimlerindendir. Türk Kızılayı Karabük’te, yeni başkanımız ile daha başarılı çalışma imza atacaktır. Bizler Kızılayın Safranbolu’daki temsilcileri o k kendilerine ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanımız Uzun ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İhsan Bey’e ve yönetimine teşekkür ederim. Bizler Türk Kızılayı o k büyük bir aileyiz. Türk Kızılayı Karabük ve Safranbolu Şubeleri o k da hep birlikte çok güzel çalışma imza atmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda da Safranbolu Türk Kızılayımızın başlatmış olduğu kan alma aracına elimizden geldiğince yardımcı o k, kan alma aracımızı Karabük Kızılayımıza kazandıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemiz, Milletimiz ve Karabük’ümüz için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Türk Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı Topaloğlu’na ziyarette; Başkan Yardımcısı Ali Sarı, Sekreter Yardımcısı Ramazan Köse, Muhasip Behçet Erakçaoğlu, Üye Mevlüt Eraslan, eşlik etti.