Safranbolu Belediyesi'ne Kayyım atanmasının ardından, üst üste gelen ihbarlar, araştırmalar, basına yansıyan haberler, Safranbolu Belediyesi’nin imar konusunda yaptıklarını ortaya koyarken, rezaletin bir örneği bugün yağan kısa süreli yağmur ile ortaya çıktı. Safranbolu MADO’nun önü resmen göle döndü.

Safranbolu’da açılan MADO’nun bulunduğu binanın önü Necdet Aksoy’un başkanlığı döneminde günlerce kapatı k iş makinaları ile çalışma yapılmış ve sokak ana yoldan oldukça aşağıya kadar indiriliyor algısı yaratılmıştı.

Ulusal basına ve köşe yazılarına kadar yansıyan bu çalışma o dönemde görevde olan eski Belediye Başkanı Necdet Aksoy tarafından yağışlı havalarda su birikintisi olmaması için boruların değiştirildiği ve tıkanmaların olmayacağı şeklinde açıklama yapılmıştı. Kamuoyuna ise Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve İş Adamı yeğeni olan binanın sahibi Ahmet Şahin’e kıyak şekilde yansıtılmıştı.

Gerçekler ise ilk yağış ile birlikte ortaya çıktı. Bina sahibi İş Adamı Ahmet Şahin’in çalışmaya ısrarla karşı çıkmasına ve Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Şenol ile tartışmasına rağmen ısrarla yapılan bu çalışmanın Kod indirme değil, gider ızgaralarının tıkanması ve yağmur birikintilerinin düzenli akışının bir yerde engellenmesi olduğu gün yüzüne çıktı.

Şimdi akıl şu soru geliyor. Acaba o dönemde, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve iş adamı yeğeni Ahmet Şahin üzerinden bir operasyon mu yapılmaya çalışıldı?

" width="427">