AK Parti Karabük İl Teşkilat Başkanı Avukat İsmail Altınöz Karabük'te FETÖ davalarını hassasiyetle ve yakından takip ettiklerini söyledi.

Hac farizesi için kutsal topraklarda bulunan Altınöz Karabük Derin Haber'e yaptığı yazılı açıklamada; "Karabük'te 15 temmuz darbe girişiminde Allah'a şükür ölen yaralanan olmadı. FETÖ yöneticiliği ve üyeliğinden yargılananlar var. Bu dosya hangi sıfatla müdahalede (katılma talebi) bulunacağız. AK parti Karabük teşkilatı o k süreci takip ediyoruz. Maalesef Karabük'te orada burada 'takip etmediğimiz' şeklinde açıklama yapan bir sürü kişi var. FETÖ bana şunu yaptı beni mağdur etti diye bir tane şikayetçi olan yok. Olursa AK parti teşkilat başkanı o k gönüllü avukatlığını yaparım." diyen AK Parti Karabük İl Teşkilat Başkanı İsmail Altınöz bilgi vermek isteyenlere seslendi.

"Karabük'te ki davalardan direkt zarar gören yok. Bu sebeple katılma talebi hukuken olmuyor. Biz davaların genel seyrini ve gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. AK parti o k bu FETÖ'nün yapısı hakkında bilgi vermek isteyenleri adlı makam ifade vermeleri konusunda gerekli hukuki yardım sağlanmıştır, sağlanmaya da devam edecektir." dedi