Vali Kemal Çeber beraberinde Sosyal Güvenlik Müdürü İsmail Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şubesini ziyaret etti.

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve üyeleri tarafından karşılanan Vali Çeber, Başkan Bulut’tan Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Güler yüzlü sıcak karşılama için Başkan Bulut ve üyelere teşekkür eden Vali Çeber, “Karabük emek şehri, emek kelimesinin arkasına “li” koyunca da emekli oluyor. Sizin her birinizin, hepimizin üzerinde emeği var. Ben de bir emekli çocuğuyum, bizim çocuklarımız da zamanı gelince birer emekli çocukları olacaklar. Hepimizin üzerinde emekleriniz var, bu emeklerin hatırını bilmek lazım. Emekli olan hayattan emekli olmuyor, sadece çalışma hayatından ayrılıyor. Karabük’te bu kadar canlı, dinamik, hareketli bir emekli kitlesinin varlığı beni ekstradan mutlu ediyor. Karabük ve hayat konusundaki tecrübeleriniz, fikirleriniz ve destekleriniz bizim için çok önemli. Onun için de sık sık görüşeceğiz inşallah, ev sahipliğiniz için teşekür ediyorum.”dedi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.