Özel Medikar Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor. Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyesi Osman Üçüncü 25 senedir  boyunda bulunan Glomus karotikum tümöründen arkadaşlarının tavsiye ile geldiği Özel Medikar Hastanesinde ameliyat o k kurtuldu.

Boyun kısmında şişkinlik olan ve 25 senedir rahatsız olduğunu belirten Osman Üçüncü Özel Medikar Hastanesini arkadaşlarının tavsiye ettiğini belirterek "25 senedir boyun kısmında bir şişkinlik vardı, giderek bu şişkinlik büyüdü. Arkadaşlarım bana Karabük Özel Medikar hastanesini kalp ve damar cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Caner Arslan’ı tavsiye ettiler. Ben de memleketim Trabzon’dan kalkıp geldim. Muayene sonucu boynum da Glomus tümörü olduğu teşhisi konuldu. Başarılı bir  ameliyat geçirdim. Beni sağlığıma kavuşturan kalp ve damar cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Caner Arslan ve ekibine, kat hemşirelerine ve tüm Özel Medikar Hastanesi personeline teşekkür ederim. İyi ki böyle bir hastane ve hocaları var. Karabük halkı bunun kıymetini bilmeli" dedi.

Glomus karotikum tümörünün genellikle iyi huylu bir tümör olduğunu belirten Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan "Hastamız Trabzon ilinden boynunda artan bir şişkinlik rahatsızlığı nedeniyle gelerek, hastanemize başvurdu. Yapılan muayene sonunda bu tümörü belirledik ve kendisini ameliyata aldık. Başarılı bir ameliyat geçirdi" dedi.

Şah damarı bölgesinde olduğu için tehlikeli bir ameliyat olduğunu belirten Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan "Bu tümör şah damarı o k bilinen karotid arterin ikiye ayrıldığı çatal bölgede yerleşir. Hastalarımız boyunda uzun süredir var olan şişlik yakınmalarıyla sebebiyle gelirler ve büyümeside yavaş olur. Bu hastamız da bu sebepten geldi. Ekibimle yaptığımız ameliyat sonrası Osman Üçüncü tümör’den kurtuldu." dedi.