İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Özel İdare ne iş yapar diyenlere, Özel İdare köylerin belediyesi gibidir” dedi.

Hamzalar’da bulunan ek hizmet binası yemekhanesinde düzenlenen toplantıya; İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yol İş Sendikası Kastamonu 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün, Kastamonu Yol-İş Şubesi Eğitim Sekreteri Sait Elçin, Karabük Yol-İş Sendikası Baş Temsilcisi İsmail Ören ve çok sayıda personel katıldı.

Sertifika dağıtım programında kısa bir konuşma yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Uzun, şuana kadar yapılan işlerden memnun olduğunu ve çalışmaların güzel bir şekilde ilerlediğini ifade ederek; “Şuan çalışmalarımız güzel gidiyor, bundan sonraki çalışmalarımızda da sizlere başarılar diliyorum. Aynı tempomuzun biraz daha fazlasını severek ve arttırarak devam etmesini istiyorum. Özel İdare ne iş yapar diyorlar, bende Özel İdareyi bilmeyenler için; Özel İdare köylerin belediyesi gibidir, diyorum. Gerçekten köylerin belediyesi gibiyiz. Daha artımız var, köylerdeki sulama var, Karabük ve tüm ilçelerinde yapılan resmi inşaatlar; okullar, diğer resmi kurum binaları aklınıza ne geliyorsa tüm inşaatlar Özel İdare tarafından, bizim personellerimiz tarafından yapılmaktadır. Şuanda da Özel İdaremiz yaptığı çalışmalarda, en iyisi olmak için elinden geleni yapıyor” diye konuştu.

Uzun, konuşmasının sonunda tüm personelimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederek katılımcı eğitim sertifikalarının dağıtımını yaptı.