Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Asfalt Şantiye Amirliği Ekipleri tarafından Barış Mahallesi ve Şehit Ertuğrul Mor Caddesi'nde yapılan asfalt serme ve tretuar çalışması ara verilmeden devam ediyor.

Çalışmaların her iki mahallede de ivedilikle bitirilmesi için ekiplerin aralıksız çalışmaya devam ettiklerini belirten Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, amacımız Safranbolu’da vatandaşların sorunsuz, daha güzel bir kentte yaşamalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Kendi asfalt plentinde Avrupa standartlarında insan sağlığına zararsız asfalt üretebilmelerinin de büyük bir avantaj olduğunu ifade eden Ürkmezer; “Safranbolu Belediyesi o k tüm birimlerimiz ile birlikte yine Safranbolu halkına hizmet çabası içerisindeyiz. Osmanlının emaneti olan bu güzel kente hizmetinde en iyisini yapmak gerekiyor. Bu amaçla ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden ve mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyor. Bundan sonrada gerek duyulan ve daha önceden planlanan mahalle, cadde ve sokaklarda çalışmalar devam edecek” dedi.

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise tüm bu çalışmaların yanı sıra geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve halkın hizmetine sunulan Perşembe Pazarında vatandaşlarım ve Pazar esnafının talepleri doğrultusunda çalışmalar devam ediyor denildi.