Yenice Karahasanlar Köyü’nde yaşanan yol sorunu; Yenice Kaymakamlığı’nın ödenek temini ve Özel İdaresinin araç desteği vermesi ile çözüme kavuştu.

Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel ve Genel Sekreter Mehmet Uzun; Yenice Karahasanlar Köyü’nde yapılan yol çalışmasını yerinde inceledi.

Yol çalışmasını inceleyen Genel Sekreter Mehmet Uzun yapmış olduğu açıklamada; “Bu konu Sayın Valimizin Yenice’de yapmış olduğu toplantı da gündeme gelmişti. Toplantı sonrasında buraya gelerek incelemelerimizi yaptık. Öncelikle parke çalışması yapalım demiştik; ama müteahhit firmayı buraya getirip gösterdiğimizde, burada şartların çok zor olduğunu beton parke ile forkliftin buraya çıkamayacağını söylemişti. Bu nedenle de biz burada nasıl bir çalışma yapabiliriz araştırmasına başladık ve gördüğünüz gibi burada betonu, beton mikserinden Özel İdaremizin kepçemize yükleyip yukarı çıkartıyoruz. Biliyorsunuz Yenicemiz Karadeniz’in en güzel örneğini gösteriyor. Çok dik ve sarp bir yapısı var. Burada gerçekten çok zor şartlar altında bir çalışma yapıyoruz. Sayın Kaymakamımız buranın ödeneği konusunda yardımcı oldu, bizde teknik desteğini verdik. Vatandaşımız Fatma Batak’ında ev yolu sorununu da çözmüş olduk. Bunu da bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, ailemizin de gözlerinde ki mutlulukta bunu gösteriyor. Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza bu ödeneği sağladığı için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan halk günü toplantısında konunun dile getirildiğini ve ardından da Özel İdare’nin çalışma başladığını belirten Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel; “Valilerimize ve Genel Sekreterimize teşekkür ediyorum. Toplantı sonrasında hemen çalışma başlandı. Şuan gördüğünüz gibi yolun tamamını da gezdik. Genel Sekreterimizin dediği gibi vatandaşlarımızın yüzünde ki o gülümsemeyi görebilmek bizim için en büyük hadiseydi. Valimize, Genel Sekreterimize teşekkür ediyoruz” dedi.