Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Hatem Okulları arasında Eğitim İş Birliği Protokolü  16.08.2017 tarihinde imzalandı.

Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan  ile Özel Hatem Okulu Müdürü Fatma Ergin’in imzaladığı protokol hakkında bilgiler veren Başkan Özcan “Üyelerimizin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzalıyoruz.Karabük Özel Hatem Okulları ile Eğitim İş birliği protokolü imzalamış bulunmaktayız. Öncelikle bu işbirliğinin iki kurum ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İmzalanan protokol kapsamında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine indirim uygulanacaktır” dedi.

Özel Hatem Okulları Müdürü Fatma Ergin “2015-2016 sezonda  Karabük’te eğitime destek vermek amaçlı başlanılan bu yolda 3.yılına büyük adımlarla yeni sezona girmek, Ticaret ve Sanayi Odasının desteğini almak bizim için gurur verici, yine aynı zamanda Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul branşlarında kaliteli öğretmen kadrosu, yapılan sosyal etkinlikler ve    öğretimleriyle ikinci yılında başarımızı kanıtlamış bulunuyoruz” dedi.