Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Asfalt Şantiye Amirliği, Park ve Bahçeler Amirliği Ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz ay hızlanan Barış Mahallesi asfalt çalışmalarında sona yaklaşılırken, vatandaşlar belediye Başkanı ve çalışanlarına teşekkür ettiklerini söylediler.

Safranbolu’nun hızla gelişen mahallelerinden birisi olan Barış Mahallesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından süratle asfalt serme çalışmalarının başlaması vatandaşları da memnun ediyor.

Yine bununla birlikte park ve Bahçeler Amirliği ekipleri ise Safranbolu’nun turistik mekânlarından birisi olan Kristal Teras yolunda budama ve çevre temizliği çalışmalarını tamamladılar.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı / Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer; “Daha önce de söz ettiğimiz gibi amacımız vatandaşlarımızın hayatlarını daha rahat idame ettirebilmelerini sağlamak. Bu nedenle ekiplerimiz ile birlikte mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışma devam ediyoruz. Yine halkımızın talepleri doğrultusunda da değerlendirmelerimizi yapıyoruz” dedi.

Ürkmezer yapılan program doğrultusunda Barış Mahallesinde devam eden asfalt serme çalışmasının ardından ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de çalışma ivedilikle başlanacağını söyledi.