Karabük Belediyesi, Karabük’e yeni parklar kazandırırken, eskilerini bakımdan geçirip yeniden düzenliyor.

Karabük Belediyesi daha önceki dönemlerde yapılan parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı yollar ve kaldırımlarda gerçekleştirilen düzenlemelerden sonra en fazla rağbet gören alanlar olan parklarda yenileme çalışmaları yapılıyor ve yeni parklar hizmete açılıyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda Karabük genelindeki parkların yenileneceğini, bun yeni parkların ekleneceği müjdesini vermişti. Bu kapsamda kırılmış, yakı k hasar verilmiş ve zamanın yıprattığı parçalar yenileriyle değiştirilirken, bazı parklar ise tamamen yenilendi.

Çocuk güven içerisinde, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalıştıklarını önemle vurgulayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “İlimizde çocukların oyun alanı o k düzenlenen parklarda, oyun gruplarının bakım ve onarımını yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız için yeni parklar oluşturduk, oluşturmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne ilimiz genelinde 80’e yakın çocuk parkı kazandırdık. Tüm mahallelerimizde eski parklarımızda yenileme çalışması yapıyoruz. Oyun parklarını yenilemekteki amacımız oyun alanlarında çocuklarımıza sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğlenebilecekleri ortamlardan yararlanmalarını sağlamak” dedi.